neděle 29. prosince 2013

A dál...

V současné době běží dvě výzvy zaráz. Koncem listopadu jsem jako předčasný vánoční dárek vyhlásila anketu o příští #CzechChallenges. Možnosti byly:

Budou Vánoce, dáme chvilku oddych, jen takové lehčí protahování - STREČINK
Posilování rukou a prsních svalů - KLIKY
Sada cviků na posilování bicepsu a tricepsu (zamávejte; komu to "plandá", co?) - RUCE
Někdo říká "madla lásky", já říkám "to, co přetíká přes rifle" - BOKY
Budou svátky obžerství, dáme si něco náročnějšího, třeba Jillian - 30 DAY SHRED
Jiné

Dárkem č. 2 byla možnost si zvolit ze dvou nejúspěšnějších cvičení - BOKY a RUCE.





Informace pro případné zájemce: 

BOKY - jsou snadno pochopitelné z obrázků, tak jen dodám: nezapomeňte mít stále rovná záda, zatažené břicho a nadechovat se v klidové/základní pozici a vydechovat při provádění cviku. 

RUCE - místo činek můžete použít cokoli, co má stejnou váhu a bude se vám dobře držet (třeba dvě půllitrové PETky s vodou). První cvik Dude I can fly - rovná záda,zatažené břicho, pokrčená kolena, mírný předklon , nohy od sebe na šířku boků, ruce zvedáme do výšky ramen (ruce dolů = nádech, ruce nahoru = výdech). Druhý cvik The gun show - rovná záda, zatažené břicho, podsazená pánev, nohy na šířku boků (ruce dolů = nádech, ruce nahoru = výdech). Třetí cvik Do the monkey - nohy rozkročené, rovná záda, zatažené břicho, ruce mají lokty u těla, závaží u ramen; pootočíme se na levou stranu a pravou ruku předpažíme a obráceně (ruce u těla = nádech, předpažení = výdech). Cvik čtvrtý Dear God - můžeme ležet i na zemi, vzpažené ruce spouštíme za hlavu nebo vedle hlavy (ruce dolů - nádech, ruce nahoru - výdech).

Žádné komentáře:

Okomentovat