čtvrtek 26. prosince 2013

Vánoční dárek

#CzechChallenges dostalo jako dárek k Vánocům svůj vlastní blog, radujme se! Od teď již nikdy více popisy cviků na Twitteru a Google+, veselme se! (ovšem upoutávky na nové "challenge" a každodenní upomínky stále tam)

Co to vlastně #CzechChallenges je? Pokud jste to tom ještě dosud neslyšeli, tak vězte: je to můj soukromý projekt, který zdánlivě má přimět uživatele sociálních sítí Twitter a Google+ k pravidelnému pohybu. To je ale pouze sekundární důsledek. Ten primární a prapůvodní je přivést k pravidelnému cvičení mě.
#CzechChallenges je mojí velkou motivací k pohybu.

Každý měsíc (ne nutně kalendářní) je aktuální jedna výzva zaměřená na něco jiného a zájemci o konkrétní cvičení se přidají. Nic víc, nic míň. Stačí jen začít a poctivě dodržovat cvičební rozpis. Pokaždé jen vyžaduji nahlášení, že se do dané challenge přidáte, ale to je jen pro mou soukromou statistiku o počtu cvičících, genderovém složení a zájmu o konkrétní partii těla. Cvičí se obvykle 30 dní, ve čtyřdenních cyklech - 3 dny se cvičí, čtvrtý den bývá pauza. Výzvy mají většinou vzrůstající počet cviků.

A jaké jsou úspěchy? Dovolím si zde zveřejnit některé ohlasy.

@Julia_B_Angel: Milá @tereza_steflova, pěkně Ti děkuji. Visí na mě kalhoty. Nové budou stát cca 800,- Kč - číslo účtu máš v DM :)

@auv_ajs: Buřti, cvičte! Já třeba díky @tereza_steflova a jejím #CzechChallenges konečně zvládl omdlít nedostatkem kyslíku až když ta zrzka přešla!

@tereza_steflova: Kvůli motivaci se s váma podělím o svoje výsledky: od začátku #CzechChallenges -7 kg, přes břicho -12 cm, zadek -5 cm, stehno -9 cm

@cotomate: Pokud se někomu ze sleďů stýská po pohybu či cvičení, sledujte @tereza_steflova a její #CzechChallenges #ff

A ještě jednou @Julia_B_Angel: Já v pátek zapomněla #ffcz pro @tereza_steflova, která dokázala fyzicky rozhýbat velkou část twitteru včetně lenivého anděla #CzechChallenges

a spousta dalších, které v nespolupracující Twitter aplikaci nemůžu najít.


Na Tw a G+ najdete (překvapivě) pod hashtagem #CzechChallenges :o)

Žádné komentáře:

Okomentovat